Välkommen till Bright!

Bright Media Agency är en oberoende mediebyrå med en tydlig vision – att göra dig som uppdragsgivare till hjälte i din organisation! Byrån grundades 2001 av tre nätverksavhoppare som fortfarande är aktiva ägare och engagerade rådgivare i våra kunduppdrag. Totalt är vi ett femtontal brighta kollegor med kontor i Göteborg och Malmö.

”Vi tror på att hjälpa andra att nå sin fulla potential. Vi vill ge relevant service och överföra kunskap som hjälper andra att växa i sin roll och i sin affär.”

Vi på Bright är specialiserade på medie- och kommunikationsstrategi, konsumentinsikt och medierådgivning. Vi hanterar samtliga köpta kanaler, digitala såväl som traditionella. Med era övergripande målsättningar som utgångspunkt arbetar vi datadrivet genom hela kedjan från insiktsarbete och strategi till taktiskt genomförande och uppföljning.

Att ständigt utmana omvärldens och våra egna föreställningar kring kommunikation och marknadsföring gör att vi värdesätter bevisföring högt. Data management är därför en central del av vårt erbjudande och genom kvalificerad analys skapar vi värdefulla och agerbara insikter som ger verklig effekt.

Vårt oberoende är fortfarande vår stolthet, det ger oss frihet att långsiktigt investera i kompetens och teknik och att samarbeta med partners utifrån kundnytta snarare än finansiella kopplingar. Är du nyfiken på att höra mer om oss på Bright och på vilka sätt vi kan erbjuda intelligent, insiktsfull och ärlig rådgivning inom media och kommunikation är du varmt välkommen att höra av dig!

Fredrik Cöster

VD, Bright Media Agency